Pimeys tulee! Taistele!

Mua on kritisoitu liian agressiivisesta kirjoitustyylistä ja siitä, että en ymmärrä ihmisiä ja heidän vaikeuksia. Tiettekö mitä?! Kyllä mä ymmärrän! Mulla ei ole itselläkään helppoa vaan itseasiassa aika vaikeeta! Ajattelin ensin, että lopetan koko blogin, koska en halua kirjoittaa tyylillä joka ei ole mun. Tämän Blogin tehtävä on herättää ihmisiä miettimään. En halua kirjoittaa pelkkää faktaa esim voimaharjoittelusta, proteiinin vaikutuksista, sokerin haitoista yms, vaan kirjoitan omista näkemyksistä ja kokemuksista personal trainerina. Välillä tässä työssä pitää sanoa asioita hieman vittumaisemmalla äänensävyllä, että asiat menee päähän, koska uskokaa tai älkää, monet aikuiset ovat kuin pikku lapsia näissä elämäntapamuutos asioissa. Kaikella rakkaudella! Rakastan työtäni ja rakastan asiakkaitani ja he tietävät että olen iloinen, ystävällinen ja sydämellinen ihminen joka välillä hermostuu ja päästää ärräpäitä suusta, mutta tekee senkin oikeastaan huumorilla. Oon ollut tällä alalla kauan ja kuulen samoja selityksiä päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen ja tiettekö mitä? Voin rehellisesti myöntää, että välillä se on todella raivostuttavaa. Mua saa arvostella, mutta myös mulla on oikeus antaa palautetta ja kritiikkiä. Siitä asiakkaat mulle maksaa, että oon rehellinen. On helppo arvostella ihmistä pelkän blogin perusteella ja sanan vapaus jokaisele sallittakoon. Mutta nyt aiheeseen…

fb719c20-617c-4b03-b7bd-6deba1f1205e.JPG

Nyt se alkaa! Nimittäin. Pimeys, kylmyys ja kosteus! Alkaa näkymään ryhmätreeneissä poissaoloja ja kuulumaan kaikenmaailman valitusta.

Kuntosalilla näkee ne samat tyypit, jotka ovat treenanneet siellä vuosikausia ja jokaisena vuodenaikana, mutta uuden elämäntapamuutoksen kesän jälkeen aloittaneet loistavat poissaolollaan. On luovutettu.

Pimeällä ja kylmällä on ihanaa jäädä kotiin. Laittaa kynttilöitä palamaan, ottaa lasi punaviiniä ja kylkeen pikkasen suklaata. Villasukat jalkaan leffa pyörimään tai kirja käteen. Ihanaa kerätä niitä kiloja taas, että voi keväällä sitten taas yrittää päästä niistä eroon. Kovalla vaivalla hankittu juoksukunto on aika heittää kankkulan kaivoon ja maksaa kuntosalijäsenyyttä ihan vaan siksi, että on niin kiva maksaa tyhjästä. Kaikki hienot uudet treenivaatteetkin voi ostaa sitten paria kokoa isompana vuoden päästä.

Ikää tulee lisää ja kaikenmaailman sairaudet odottaa nurkan takana, mutta se ei haittaa, koska on niin ihana vaan maata sohvalla eikä pitää sitä omasta terveydestä huolta… Kaikki pienetkin vaivat ovat nyt hyvä syy jättää treenit väliin. Ihme parantuminen tapahtuu sitten, kun aurinko taas näyttäytyy. Flunssaakin on koko ajan, kun on syksy. Ja pitkää flunssaa. Ei voi liikkua.

VÄÄRIN! Nyt on se aika, jolloin on maailman siisteintä treenata, koska siitä saa virtaa tähän pimeyteen! Nyt on se aika, kun rakennetaan kunto tulevan kesän kisoihin tai bikinikuntoon. Nyt on se aika, kun ei todellakaan vedetä karkkia tai viiniä, koska ne vetää sua siihen synkkyyteen vaan entistä syvemmälle! Nyt taistellaan!! Mitä kauheempi keli, niin sen parempi fiilis sulla on, kun oot ollut treeneissä! Mitä väsyneempi oot, niin sitä enemmän tarviit ulkoilmaa tai mitä tahansa treeniä.

Ja jos oot koko ajan flunssassa, niin se ei ole normaalia!! Kukaan ei voi olla koko ajan kipeä tai jotain on pahasti vialla. Pikku nuhassa voi hyvin käydä esim kävelyllä tai pilateksessa tms. Se saattaa vaan auttaakin.

TAISTELE pimeyttä vastaan! Pidä treeneistä ja ruokavaliosta kiinni, niin huomaat ettei tää pimeys ookkaan niin paha!

2da236a3-3244-425f-b5a4-71050a68b647.jpg