Helppo ja NIIN hyvä tuorepuuro!

Mä en ole kauheasti välittänyt tästä tuorepuuro villityksestä. Mun mielestä niihin tulee liikaa kaikenlaista härpäkettä ja tykkään enemmän sellaisesta askeettisemmasta ruokavaliosta, kuten pelkkä kaurapuuro raejuustolla tai kananmunavalkuiaisista tehty munakas ja tomaatti.

Mutta yksi ilta päätin tehdä tuorepuuron muhimaan valmiiksi aamua varten, koska seuraava aamu näytti niin kiireiseltä... Tein puuron niistä aineksista mitä kaapissa oli ja siitä tuli niin hyvä, että oon syönyt sitä nyt monesti sen jälkeen.

Puuroon tuli:

0,75dl kaurahiutaleita

2rkl chian siemeniä

3rkl kookosjogurttia

100g pakastepuolukoita

1/2 murskattu banaani

1dl vettä

Jääkaappiin muhimaan yöksi.

Tämä ei ollut liian makea eikä liian kirpeä. Täytyypä kokeilla menisikö lapsillekin....

Ihanaa Viikonloppua kaikille!

 

puolukkatuorepuuro.jpg