Tunnetko itsesi?

Tämä kesä on mennyt iloisesti, vauhdikkaasti ja todella syvällisiä pohtien.

Oon miettinyt paljon sitä mitä itse oikeasti haluan sekä sitä, että minkälainen ihminen olen?Minkälainen Personal Trainer olen, minkälainen treenaaja olen, minkälainen äiti olen tai ystävä tai oppija?

Olen miettinyt omia arvojani, terveyttäni, talouttani ja ammattiani.

On tullut käytyä todella syvissä ajatuksissa ja en ole tehnyt sitä mitenkään tietoisesti. Päätin kylläkin ihan tietoisesti pitää tämän kesän kokonaan lomaa töistä ja oikeastaan treeneistäkin ja huomasin vaan pohtivani kaikenlaista ja tajusin, että kun olen tukka putkella mennyt treeneissä, töissä ja äidin roolissa, niin en ole pohtinut omaa minääni aikoihin.

mimi at lasvegas by immu.jpg

Vitsit, että on tehnyt hyvää ja nyt on kuulkaas blogiin tekstiä pään sisässä niin paljon, että hirvittää!

Muista välilä pysähtyä! Pistä jäähylle kaikki mitä pystyt pistämään. nää ystäviä, juo giniä, tuijota telkkaria, makaa pää tyhjänä sängyssä, naura, tapaa uusia ihmisiä, matkusta ja elä!

Et tarvitse meditointitunteja siihen, että voi pohtia ja rauhoittua ja oivaltaa. Tarvitset vaan aikaa.