Kauhea kauneus

Mihin tää maailma on menossa… Sitä miettii varmasti moni. Ilmastonmuutos on todellinen uhka, nälänhätä, perheväkivalta, päihdeongelmat, rikollisuus, sodat jne. huolettaa ja puhuttaa varmasti jokaista tai ainakin pitäisi. Tässä blogissa käsittelen kuitenkin turhamaisempia asioita mitkä liittyy ulkoiseen kauneuteen…. Millä ei oikeasti ole mitään väliä, mutta SILTI mulla on nyt vahvasti sellainen olo, että tähän asiaan olisi hyvä puuttua…

Mihin tämä maailma on menossa nuorien tyttöjen kauneusihanteiden suhteen?

Kauhistelen päivittäin nuorten naisten naamoja Instagramissa ja kauhulla mietin omaa tytärtäni, että tällaisia naisiako nykynuoriso oikeasti ihannoi ja tuollaisiako he haluavat olla?

Huulet on kuin olisi turpaan saanut, naamat kireät kuin viulun kielet, ripsiä….niin paljon, että ei meinata silmiä auki saada ja hiukset… vain lisäkettä.

Mulla ei ole mitään hiusten pidennyksiä, silikoneja, rakennekynsiä, ripsiä tai mitään muutakaan vastaan. Mun sydämeen sattuu jo nyt, että arvostelen nyt tässä blogissa toiset ulkonäköä, mikä ei todellakaan ole tapaistani ja tarkemmin, kun miettii ei tämä ole arvostelua vaan pieni varoitus ja herätys! Kohtuus ja balanssi näissä kauneusasioissakin olisi aika bueno.

Itsellänikin on rakennekynnet, hampaissa laminaatit ja kulmia pigmentoitu. Mulla on näihin kaikkiin syyni ja niin on varmasti jokaisella hyvät perustelut siihen miksi on jotain korjauksia kasvoihinsa tai muualle tehnyt. Olen itse aivan räjähtäneen näköinen aina, kuljen jumppavaatteissa päivästä toiseen, niin haluan tuntea oloni naiselliseksi ja siistiksi mm. kauniilla käsillä ja siisteillä kulmilla… haluan eritoten, että ainakin kynnet olisi siistit, koska joudun työssäni paljon näyttämään käsillä asioita ja koskemaan asiakkaisiin, niin on mukava, että kädet on puhtaat ja kynnet kunnossa. Omat kynteni repeilee koko ajan tässä työssä ja normi kynsilakka ei pysy, joten siksi nämä. Ripsipidennyksetkin oli mulla hetken ja teippi-sekä sinettipidennykset on ollut myös. Tajusin näiden kuitenkin vain tuhoavan omaa ripseä ja hiusta ja luovuin niistä jo kymmenen vuotta sitten enkä kadu yhtään! Ripset on pitkät ja tuuheat sekä myös hiukset!

mimi blogiin porras.JPG

Täyteaineita vastaankaan mulla ei itseasiassa ole mitään! Kun itse koen olevan sen aika, että naama alkaa roikkumaan, niin varmasti käyn fiksaamassa omaakin naamaa niillä! Mutta eikös yleensä näillä kaikilla mesolangoilla, botoxeilla ym. aineilla, hoidoilla ja kiristyksillä yritetä häivyttää iän tuomia merkkejä?

Iho alkaa roikkumaan, luomet tippumaan silmien päälle, huulet ohenee, rypyt lisääntyy… Nämähän on kaikki meillä edessä ja, kun ne alkaa tapahtumaan, niin se kuka haluaa, niin niitä korjatkoon. Mutta taas MUTTA.. Täytyykö 20vuotiaan tytön/naisen ottaa vielä tallaisia hoitoja? Tai edes kolmekymmentä vuotiaan? Tai edes 40 vuotiaan? Okei, joidenkin 40vuotiaiden ehkä joo, mutta eikö 20 tai 30 vuotias ole vielä liian nuori? Missä on plastiikkakirurgien ja sairaanhoitajien vastuu, ketkä näitä hoitoja, pistoksia ja leikkauksia tekee? Miltä näiden neitien naama näyttää viisikymppisenä, kun naamaan on tungettu jo vaikka mitä kaksikymppisenä?

Mun mielestä olisi ihanaa, että 20 vuotiaiden naisten mielessä olisi vähän muut jutut kuin, että minkä kohdan naamastaan täyttäisi, että näyttäisi hyvältä Instagramissa. Varsinkaan, kun se ei näytä hyvältä!

En ikinä, en ikinä, ikinä halua arvostella kenenkään ulkonäköä. Jokainen saa olla sen näköinen kuin haluaa ja tehdä omalle kropalle mitä haluaa, mutta nämä ihmiset eivät välttämättä nää omaa naamaansa niinkuin muut ja kokevat jonkinlaista riippuvuutta oman kasvon korjailuun. Mun mielestä taas rehellisyys olisi tässä kohtaa kauheen kiva juttu! Että jos sun kaverin naama alkaa näyttämään joltain ihan kummalliselta, niin sano sille, että nyt alkaa menemään noi hommat vähän liiallisuuksiin! itse sitä saattaa sokeutua asialle ja ottaa koko ajan vaan lisää huulitäytettä tai botoxia tai mitä vaan.

Rahat mitkä naamaansa laittaa voisi laittaa säästöön, vaikka omaa asuntoa varten tms.

Kauneus on katsojan silmissä ja mun mielestä jokainen on kaunis juuri sellaisena kuin on. Toivoisin vaan, että jokainen rakastaisi itseään, niin paljon, että ei tekisi itselleen sitä mitä näkee tuolla instassa tyttöjen itselleen tekevän. Itsestään pitää pitää hyvää huolta ja oman kauneuden eteen töitä tekeminen. kuuluu siihen monilla tottakai, mutta mikä menee liiallisuuksiin?

Lisäksi mitä on nää APIT INSTASSA, joilla voit muokata kropan! Voit tehdä kapean vyötärön, korkeammat posket, suuremmat silmät, vatsalihakset. ym!!!?

Miksi ihmiset haluavat näyttää instassa joltain mitä eivät oikeasti ole?

Jos joku titeää näihin mun kiperiin. kysymyksiin vastauksen, niin kuulisin mielelläni!

Ugh, olen taas puhunut!

Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.