Esittely

 

MimiGo eli Personal Trainer Mimi Cajander.

Voisi sanoa, että olen liikunta-alan moniosaaja.
Kokemusta löytyy niin ryhmien, yksilöiden kuin yritystenkin monipuolisesta liikuttamisesta jo 15 vuoden takaa. 

Teen työtäni suurella sydämellä, intohimolla ja halulla oppia koko ajan lisää.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on valmennuksissani tärkeintä sekä se, että perusasiat on kunnossa. Oikeat liiketekniikat, riittävä ravinto, lepo sekä järkevästi suunniteltu treeniohjelma ovat tie pitkäkestoiseen harjoitteluun ja elämäntapamuutokseen.

Koulutukseltani olen:

Lähihoitaja (Diakoniaopisto)
Personal Trainer (TrainerLab)
Kahvakuulaohjajaa (Spartan)
Kehonpainoharjoittelun ohjaaja (Spartan)
Voimavalmentaja (Spartan)
Uimaopettaja

Harrastan tällä hetkellä itse Triathlonia, mutta aiemmin lajina on ollut enemmän voimailu. Body Fitness lavallakin on tultu pyörähdettyä. Olen oppinut paljon uusia asioita aikuisiällä astumalla pois omalta mukavuusalueeltani ja sitä onnistumesn haluan jakaa myös asiakkailleni.

Kaiken tekemisen tulisi olla mielenkiintoista, nousujohteista, tuloksellista ja myös hauskaa. 

Uuden oppiminen ja pienienkin tavoitteiden saavuttaminen lisää motivaatiota ja on helpompi kulkea kohti isompia tavoitteita. 

Yrittäjänä, kahden pienen lapsen äitinä sekä kahden koiran omistajana ymmärrän hyvin arjen kiireet, mutta omaa elämää tarkkailemalla löytää kuitenkin aina aikaa myös liikunnalle ja oikeille ruokavalinnoille.

Uskon yksilölliseen valmennukseen. En usko ihmedietteihin tai pikakuntokuureihin. Perusta rakennetaan rauhassa jolloin kovinkaan myrsky ei sinua kaada. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään sekä toteuttamaan omat realistiset tavoitteet ja nauttimaan matkasta niitä kohti. 

Autan sinua kehon muokkauksessa, painon pudottamisessa, ruokaan liittyvissä asioissa, kuntosaliharjoittelun aloittamisessa tai tehostamisessa, kotitreenien luomisessa, juoksu tavoitteissa sekä uinnin alkeissa. Tärkeintä on kuitenkin löytää hyvä tasapaino kaikessa tekemisessä.

Personal Trainerinä osaan kuunnella asiakasta. Olen työssäni rehellinen, iloinen, kannustava ja ymmärtäväinen. 

Treenien jälkeen olon pitää olla hyvä ja voittamaton. Omaa kehoa ja elämän kokonaiskuormitusta on kuitenkin kuunneltava ja mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi sinulle.