"Kävin Mimin äitiryhmässä, kun nuorimmat lapseni olivat 2v ja 6kk. Treeneissä oli hauskaa, lapset olivat ilolla menossa mukana ja treenattiin silti kovaa. Kätevät ulko- ja sisätreeniohjeet sekä fiksu ruokailurytmi taskussa ovat varmistaneet sen, että tulokset myös pysyvät. Mun suosikki on etenkin ulkotreeni, joka on helppo toteuttaa lenkin yhteydessä! Meillä sairastettiin paljon talven aikana, mutta ohjeisiin oli helppo palata tauon jälkeenkin ja kiva huomata, että kunto palaa nopeasti kun rutiinit on saatu Mimin kanssa kuntoon. Suosittelen! Elämässä on monia vaiheita, mutta osaava PT ei tee niistä ongelmaa eikä anna asiakkaankaan tehdä sitä :)"


”Ekalla tapaamisella Mimi sanoi "syötsä oikeesti vaan 3x päivässä?????  ja se eka treeni mikä tehtiin ILMAN PAINOJA oli jotain mitä en halua enään muistella :D En tainnutkaan olla niin hyvä kuntoinen kuin olin kuvitellut. Heitin siis aivot, kaikki luetut lehtijutut ja uskomukset narikkaan ja rupesin tekemään niinkuin Mimi sanoo. Ja teen edelleen! Mitä sitten tapahtui? Posket, vyötärö, kankut ja lantio kapeni ihan ensiksi. Nälkä kasvoi, maha ei enään turvonnut. Mieli virkeni, elämä alkoi oikeesti hymyilemään! Kaikki vanhat vaatteet näyttää hyvältä päällä! Mua ei sattunut mihinkään (paitsi treenattuihin lihaksiin ;)). 
Eräänä päivänä havahduin siihen, etten oikeasti ole enään jäykkä, mistään! Mä jopa taivuin! Rupesin Mimin opastuksella juoksemaan vastoin lääkäreiden suosituksia sekä hyppimään ja pomppimaan! (se oli mulle iso juttu, kun 13 vuotta niitä ilman elänyt). Jossain vaiheessa huomasin, ettei vapaa-aikaa tarviikkaan pyhittää lepäämiselle, vaan akut lataantu henkisesti ja fyysisesti lenkkipolulla ja treenatessa.
Pikkuhiljaa kotitreenit kuulilla ja painoilla ei enään tuntunut missään, Mimi vei mut treenaamaan salille. Siitä se sitten lähti! Se, kun ylität itsesi viikoittain on ihan parasta! Ja kun peilistä katsoo hymyilevä, energinen, timmi, kuulasihoinen, muodot oikeilla kohdilla oleva ILOINEN MINÄ! 
HUOM! Kaupassa käynti on helpompaa ja ruokamenot pienemmät!”


”Mielestäni Mimin treenien paras puoli onkin juuri se, että aina sieltä poistuessa on ihan mielettömän hyvä fiilis. Sellainen voittajaolo, kun on taas oppinut jotain uutta ja tehnyt liikkeitä joita ei todella olisi uskonut pystyvänsä tekemään. Suosittelen jokaiselle lämpimästi Mimin palveluja. Itse en ole koskaan kokenut olevani mitenkään ”sporttinen”, mutta Mimin innoittamana kipinä on löytynyt ja todellakin aion jatkaa sen jahtaamista.”


”Selkääni on aikanaan kuntoutettu pidemmän kaavan mukaan, on leikattu polvea, olkapäätä ja lonkkaa. Röntgenkuvissa todettiin nivelrikko. Otin Mimiin yhteyttä nivelrikkodiagnoosin saamisen jälkeen. Mimi otti tämän koko paketin vastaan omalla ammattitaitoisella ja kannustavalla asenteellaan. Yhdessä pohdittiin vammoja ja niiden mukanaan tuomia rajoitteita, Mimi sai luettavakseen fysioterapeutin ja fysiatrin lausunnot ja muokkasi treenejä aina uusien tietojen mukaan. Saliohjelmaakin on rukattu tähän mennessä jo ties kuinka monta kertaa. Ruokaohjelma on pistetty uusiksi, enkä muista koska olisin syönyt näin paljon. Tavoitteena on oppia treenaamaan turvallisesti ja saada tästä elämäntapa. Tällä hetkellä mennään siinä pisteessä, että mikään paikka ei ole kipeä. Ja mulla on vankka usko siihen, että jos esimerkiksi tuo lonkka taas kipeytyy, niin Mimi keksii kyllä siihen taas jonkun vaihtoehtoisen treenin. Fiilis on loistava, treeni kulkee ja kunto kohoaa. Mimin positiivinen asenne tarttuu ja kun itsellä tulee notkahdus, niin Mimiltä saa aina energiaa ja kannustusta jatkaa.”